Spilleplanen er klar til NorthSide 2017

Werbung:

(FOO-intern) – Et af de mest ventede øjeblikke i musikåret er offentliggørelsen af spilleplanen for yndlingsfestivalen, og nu er programmet endelig klar for de tre dage på årets udgave af NorthSide!

Første band på scenen fredag eftermiddag er det nye danske stjerneskud Off Bloom, der får lov til at åbne NorthSide 2017. De baner vej for navne som Primus, Run The Jewels, Tina Dickow, Bastille, MØ og Frank Ocean, inden 2manydjs lukker og slukker NorthSides første dag.

Lørdag kan de friske starte dagen med Folkeklubben, og du kan derefter glæde dig til koncerter med blandt andet Ride, The Kills, Thomas Helmig, Richard Ashcroft og Phlake, inden aftenen rundes af med tre vilde koncerter fra The Prodigy, Suspekt og Sort Sol.

Sidste dag byder på Mando Diao, Rasmus Walter, James Blake, The 1975 og Liss med flere, inden hele NorthSide samles for at opleve Radiohead spille en ekstra lang og formodentlig fremragende koncert, der bliver den sidste på NorthSide i år.

Offentliggørelsen af spilleplanen er dog kun første skridt i præsentationen af den overflod af indhold, der samlet set kommer til at udgøre hele dette års spraglede og fascinerende festival. I morgen tirsdag 2. maj kan vi nemlig præsentere de første 11 arrangementer i Kolonihaven, der kommer til at byde alt på champagnesmagninger og bageworkshops til social dining med både gourmet- og insektmenuer, og inden længe vil der desuden ligge et program klar for festivalens nye bizarre område – Sideshow.

Du kan se den samlede spilleplan på NorthSide.dk samt i den officielle NorthSide 2017 app, der vil blive opdateret som NorthSides samlede program udvides med talks, workshops, gourmetarrangementer og andet udfordrende og inspirerende indhold.

#NS17 er lige rundt om hjørnet, og vi glæder os helt vildt til at se jer alle!

NorthSide afvikles i dagene 9.-11. juni i Ådalen ved Aarhus.

Werbung:

Related posts