The Hives und The Gaslight Anthem beim NorthSide Festival 2012

The Hives har gennem snart tyve år været Sveriges førende eksportvare inden for uforfalsket rock ’n’ roll, og gennem karrieren har de på skarpeste vis blandet de vildeste rockhits med attitude og en uforlignelig stil, der gør dem til et af verdens mest underholdende live-navne.

Sange som ”Main Offender”, “Hate to Say I Told You So” og “Walk Idiot Walk” er allerede etablerede klassikere, og senere i år tilføjer The Hives så endnu flere sange til det imponerende bagkatalog, når de udsender deres femte album. The Hives leverer altid et brag af en fest, og vi glæder os meget til at kunne præsentere den altid velklædte Howlin’ Pelle Almqvist sammen med resten af The Hives til sommer på NorthSide.

The Gaslight Anthem
Der er også garanti for et rockbrag, når New Jersey-bandet The Gaslight Anthem lægger vejen forbi NorthSide. Bandet brød igennem i 2008 med albummet ”The ’59 Sound”, der udover at få øjeblikkelig status som rockklassiker også imponerede Bruce Springsteen så meget, at han gik på scenen med bandet på Glastonbury i 2009 og efterfølgende inviterede frontmand Brian Fallon på scenen til sin egen koncert.
The Gaslight Anthem arbejder lige nu på et nyt album, hvor de tatoverede drenge er vendt tilbage til deres rødder for at levere et endnu mere råt udtryk end på ”American Slang” fra 2010, hvilket vi glæder os rigtig meget til at høre på NorthSide til sommer.

Miles Kane
Der er også masser af rock i Miles Kane, der sidste år debuterede som solist med den forrygende ”Colour of the Trap”, hvor Kane blander inspirationen fra The Kinks og The Jam til et meget moderne bud på rock ’n’ roll. Miles Kane havde en fortid i The Little Flames og The Rascals, inden han i 2007 dannede The Last Shadow Puppets sammen med Alex Turner fra Arctic Monkeys. Debutpladen gik nummer et i hjemlandet og modtog fantastiske anmeldelser, men efterfølgende har Kane dog fokuseret på livet som solist. Det sætter vi stor pris på, når det kan give os sange som ”Inhaler” og ”Come Closer”, der kommer til at lyde helt fantastisk fra scenen på NorthSide.

Little Dragon
Sidst Little Dragon gæstede Danmark fyldte de både Store Vega og Voxhall, hvilket resulterede i en femstjernet anmeldelse i GAFFA, hvor særligt sangerinden Yukimi Nagamos unikke vokal blev fremhævet. Den kan høres på gruppens seneste album ”Ritual Union”, der fik fem stjerner af Soundvenue, men også på det seneste Gorillaz-album, hvor Little Dragon medvirkede på to sange. Vi er overbevist om, at Little Dragon til sommer vil omdanne hele Ådalen til et pulserende dansegulv, og det glæder vi os rigtig meget til at opleve.

Dermed er listen af offentliggjorte navne nu som følger: The Asteroids Galaxy Tour, Bat For Lashes, Choir of Young Believers, Dúné, Garbage, The Gaslight Anthem, The Hives, James Blake, Justice, Kasabian , Kashmir, The Kooks, Little Dragon, Malk De Koijn, Miles Kane, Mumford & Sons, Noah & The Whale, Marina and the Diamonds, Oh Land, Snow Patrol, The Stone Roses, Turboweekend, When Saints Go Machine og The xx .

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni, og billetter kan købes på Northside.dk eller via Billetlugen.dk. Vær opmærksom på at billetprisen stiger 1. april 2012, og at sidste frist for køb af ratebilletter er 29. februar 2012.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere information om NorthSide Festival 2012.

Schreibe einen Kommentar