Snow Patrol og Bat for Lashes til NorthSide

Der bliver garanti for fællessang, når Gary Lightbody og resten af Snow Patrol til sommer kommer til NorthSide for at levere hits som ”Called Out In The Dark”, “Take Back the City”, “Chasing Cars” og ”Run”, der sammen med en lang række andre hits har hjulpet bandet til at sælge mere end ti millioner plader på verdensplan.

Dermed er listen af offentliggjorte navne nu som følger: The Asteroids Galaxy Tour, Bat For Lashes, Choir of Young Believers, Dúné, Garbage, James Blake, Justice, Kasabian , Kashmir, The Kooks, Malk De Koijn, Mumford & Sons, Noah & The Whale, Marina and the Diamonds, Oh Land, Snow Patrol, The Stone Roses, Turboweekend, When Saints Go Machine og The xx .

Det store gennembrud kom i 2003 med den fantastiske ”Final Straw”, der har indhentet fem platin-plader i England, og successen fortsatte tre år senere på imponerende vis med ”Eyes Open”, der gik nummer et i England og skaffede gruppen syv platin-plader. Senest har Snow Patrol udsendt ”Fallen Empires”, og lyttede man til P3 i efteråret, så kender man helt sikkert singlen ”Called Out In The Dark”, der stadig er i rotation på stationen.
Bandet har herhjemme tidligere fyldt både Store Vega og KB Hallen, og senere i denne uge fylder de Falconer Salen til en koncert i København.

Snow Patrol har i Gary Lightbody en sangskriver med en imponerende evne til at skrive ufatteligt medrivende sange, der passer perfekt til at blive leveret fra de største scener. Det glæder vi os utroligt meget til at opleve på NorthSide til sommer.

Til sommer får NorthSide også besøg af engelske Natasha Khan, der udsender sine plader under navnet Bat For Lashes. Den prisvindende sangskriver har fået fantastiske anmeldelser verden over for pladerne ”Fur and Gold” og ”Two Suns”, og derfor er forventningerne naturligvis høje til det tredje album, der udkommer senere i 2012.

Den farvestrålende sangerindes koncerter beskrives ofte som magiske oplevelser, og da hun aldrig tidligere har givet koncert i Danmark, er vi meget stolte over at kunne præsentere Bat For Lashes på NorthSide til sommer.

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni 2012, og billetter kan købes på Northside.dk eller via Billetlugen.dk. Vær opmærksom på, at billetprisen stiger 1. april 2012, og fristen for køb af ratebilletter udløber 29. februar 2012.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival

Schreibe einen Kommentar