Mumford & Sons tii NorthSide

Werbung:

Mumford & Sons har solgt mere end tre millioner eksemplarer af den fænomenale debutplade, ”Sigh No More”, der vandt en Brit Award for Årets Album, og forventningerne til det kommende album er nærmest uhyggeligt høje. Vi er dog overbeviste om, at bandet vil vende tilbage med endnu et mesterværk, og vi er derfor meget stolte af at kunne præsentere Mumford & Sons på NorthSide til sommer.

De sidste to år har været helt utrolige for Marcus Mumford og vennerne, der har taget turen fra pubs og ubemærkethed til musikmagasinernes forsider, verdens største festivalscener og sidste års amerikanske Grammy-show, hvor de optrådte med selveste Bob Dylan.

P3 har givet singlerne ”The Cave” og ”Little Lion Man” virkelig mange rotationer, og da bandet til dato i Danmark kun har en udsolgt koncert på Loppen på samvittigheden, er der ikke mange herhjemme, der har oplevet dette utroligt medrivende band live.

Mumford & Sons har derfor stået som et af de mest ønskede navne til NorthSide 2012, og der er blevet arbejdet hårdt i mange måneder på at opfylde vort publikums ønske. Så nu hvor der er faldet en aftale på plads, er vi meget stolte over, at NorthSide kan få lov til at præsentere dette enestående bands første danske festivalkoncert.

Ved samme lejlighed er vi også meget stolte over at kunne tilføje danske The Asteroids Galaxy Tour til plakaten. Siden udgivelsen af debutpladen ”Fruit” i 2009 har duoen haft rigtig god vind i sejlene specielt i udlandet, hvor singlerne ”Around The Bend” og ”The Golden Age” er blevet brugt i både internationale reklamekampagner samt serier og film.

Duoen udsender deres andet album, ”Out Of Frequency”, 27. februar, men er allerede nu aktuelle med singlen ”Heart Attack”, der var P3’s Uundgåelige i sidste uge. Sangen er sammen med den første single ”Major” bevis på, at Mette Lindberg og Lars Iversen besidder en unik evne til at skrue usædvanligt fængende popnumre sammen, og når de så endda møder op på NorthSide med et exceptionelt velspillende orkester, så tør vi godt garantere, at det bliver en fest at opleve The Asteroids Galaxy Tour til sommer på NorthSide.

Dermed er listen af offentliggjorte navne nu som følger: The Asteroids Galaxy Tour, Choir of Young Believers, Dúné, Garbage, James Blake, Justice, Kasabian , Kashmir, The Kooks, Malk De Koijn, Mumford & Sons, Noah & The Whale, Marina and the Diamonds, Oh Land, The Stone Roses, The Temper Trap, Turboweekend, When Saints Go Machine og The xx .

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni, og billetter kan købes på Northside.dk eller via Billetlugen.dk. Vær opmærksom på at billetprisen stiger 1. april 2012 og fristen for køb af ratebilletter udløber 29. Februar 2012.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere information om NorthSide Festival 2012.

Werbung:

Related posts

Leave a Comment