The Temper Trap til NorthSide in Denmark

Werbung:

Den australske kvintet får følgeskab af danske When Saints Go Machine
Årets første internationale tilføjelse til programmet for NorthSide 2012 er hentet fra den anden side af kloden, hvor The Temper Trap i 2009 dominerede hitlisterne med debutalbummet ”Conditions”, der også sikrede dem en ARIA Award som bedste gruppe i 2010.

Resten af verden har også taget godt imod The Temper Trap, der specielt har fået opmærksomhed for den fremragende single ”Sweet Disposition”, som de seneste år har kunnet høres i et hav af film, serier og reklamer. Også sangene ”Drum Song”, ”Fader”, ”Love Lost” og ”Down River” er dukket op i serier og reklamer og har været med til at understrege kvaliteten af materialet fra deres imponerende debutalbum, der har etableret bandet som et af de mest interessante nye navne på den internationale musikscene.

Bandet har også opbygget et ry som et fortrinligt liveorkester, der eksempelvis modtog fem stjerner af Soundvenue for en koncert på Vega, hvor anmeldelsen havde overskriften ”Førsteklasses festfyrværkeri”.

The Temper Trap er lige nu i studiet i Los Angeles sammen med produceren Tony Hoffer (The Kooks, Beck, Depeche Mode) for at færdiggøre deres andet album, der forventes at udkomme til sommer. Vi er meget spændte på at høre resultatet og ser frem til at kunne præsentere dette forrygende orkester på NorthSide 2012.

When Saints Go Machine
Vi ser også frem til at kunne præsentere det fremadstormende danske band When Saints Go Machine på NorthSide til sommer. Bandet er aktuelle med albummet ”Konkylie”, der blev udnævnt som årets bedste danske udgivelse af Soundvenue efter at have modtaget fremragende anmeldelser i både ind- og udland. Bandet kan desuden hente fire statuetter til Steppeulven, når anmelderprisen uddeles til februar, så det er uden tvivl et af sidste års mest roste danske bands, der nu er offentliggjort til NorthSide 2012.

Dermed er listen af offentliggjorte navne nu som følger: Justice (F), Kashmir, The Kooks (UK), Malk De Koijn, Oh Land, Noah & The Whale (UK), The Stone Roses (UK), The Temper Trap (AU) og When Saints Go Machine.

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni, og billetter kan købes via Billetlugen.dk. Der vil indtil 29. februar være mulighed for at købe et begrænset antal ratebilletter. Der er desuden fortsat ledige SPOT/NorthSide-kombibilletter, der kan købes via NorthSide.dk.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere information om NorthSide Festival 2012.

Werbung:

Related posts

Leave a Comment