JUstice til NorthSide

Werbung:

Det første store internationale navn er nu på plads til den aarhusianske festival.

Der har den seneste måned været godt gang i billetsalget til NorthSide Festival 2012, men mon ikke salget nu kommer op i et helt andet gear med offentliggørelsen af franske Justice som første store internationale navn på plakaten til NorthSide 2012.

Den franske duo bestående af Gaspard Augé og Xavier de Rosnay debuterede i 2007 med albummet ”†”, der kom efter de i en årrække havde stået bag en lang række remix for navne som N.E.R.D., Daft Punk, Franz Ferdinand, Britney Spears samt engelske Simian. Sidstnævnte samarbejde resulterede i hittet ”We Are Your Friends”, der i 2007 i København gav dem en MTV-statuette for Best Video for næsen af Kanye West.

Justice har netop udsendt deres andet album, hvor gruppen har bevæget sig fra den franske dance-lyd, man kender fra hits som ”D.A.N.C.E.”, ”Waters Of Nazareth” og ”DVNO”, over mod en ny elektronisk lyd inspireret af 70ernes stadionrock. Inspirationen fra Queen, Yes og The Who er tydelig, og stilskiftet tager med andre ord duoen ud af de mørke klubber og ind på de store scener, hvor hittet ”Civilization” og titelnummeret ”Audio, Video, Disco” helt sikkert vil gøre sig fremragende.

Koncerten med Justice på NorthSide til sommer bliver duoens første optræden på en dansk festival, og duoen er sammen med tidligere offentliggjorte Kashmir de første navne til programmet for NorthSide 2012.

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni, og billetter kan købes via Billetlugen.dk. Der er desuden fortsat ledige SPOT/NorthSide-kombibilletter, der kan købes via NorthSide.dk.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere information om NorthSide Festival 2012.

Werbung:

Related posts

Leave a Comment